Hur du skyddar data om din säkra anslutning går förlorad

När du aktiverar en säker anslutning kommer vi att skydda dina data på ett tillförlitligt sätt medan du surfar på Internet. Men om du tappar din säkra anslutning förblir dina data oskyddade och angripare kan stjäla den. För att säkerställa att dina uppgifter alltid är skyddade även när din säkra anslutning avbryts har vi lagt till funktionen Kill Switch i Kaspersky VPN Secure Connection.

Som standardinställning är funktionen Kill Switch avstängd och Kaspersky VPN Secure Connection blockerar inte din internetåtkomst om din säkra anslutning avbryts. Om Kill Switch är aktiverat och en säker anslutning avbryts blockeras internetåtkomsten helt. Internetåtkomst blockeras inte om du själv har inaktiverat säker anslutning.

Så här aktiverar du Kill Switch:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj InställningarKill Switch.
  4. Växla Kill Switch till .

Programmet kommer att blockera din Internet-åtkomst om din säkra anslutning avbryts.